Menu
BEL ONS: 024 204 20 32

Escape Online: Operation Mindfall Remote

MIN 2, MAX 200 PERSONEN
€ 39,- per team


Escaperoom-Nijmegen presenteert met trots onze remote game “Operation Mindfall”, een spel dat speciaal ontwikkeld is door experts in deze coronacrisis. Dit spel is op afstand te spelen en voor het spelen is het niet vereist om bij elkaar te zijn in dezelfde ruimte.

Het spel

Spider technologies is er in geslaagd om een breincontrole technologie te ontwikkelen om zo het beslissingsproces van mensen aan te tasten. W.I.S.E. doet een laatste poging om dit tegen te gaan, maar heeft een team van agenten nodig om dit voor hun uit te voeren. Jullie worden voorzien van alle benodigde informatie.
Het spel is te spelen vanaf 2 t/m max 6 personen per groep. 1 speler zal de commandant zijn die voorzien wordt van de login informatie om bij de puzzels te komen (iPhone of iPad nodig). Hiervoor is een account maken niet nodig. De rest van de groep zal de nodige informatie kunnen vinden op de website van W.I.S.E. (laptop/pc/tablet met internetverbinding nodig).
Communicatie en samenwerken zijn een vereiste om dit spel tot een goed einde te brengen. Online communicatieplatformen zoals Skype, Zoom, Teams en Discord zijn handige tools om te gebruiken hiervoor. De speelduur van dit spel bedraagt 90 minuten.

Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen zowel op de app als op de website.

Bekijk hier de trailer

nl
Chatten met ESCAPEROOM