Menu
BEL ONS: 024 204 20 32Escape Online: Lost Treasure

MIN 2, MAX 200 PERSONEN
€ 45,- per team


Lost Treasure is een online 3D Escape Room die je met je partner, familie, vrienden of collega’s online kan spelen. Dit kan in één team van maximaal 5 personen of in meerdere teams tegen elkaar. Start je laptop of computer op en log tegelijkertijd met jouw team in. Houd je pen en papier bij de hand en ga op onderzoek in het huis van Archibald, baan je een weg door dingen op te pakken of om te draaien, zoom in op verdachte objecten of bekijk het huis vanuit een andere hoek. In deze 3D Escape Room lijkt het net of je in een echte Escape Room zit.
Los verschillende puzzels en raadsels op en ga opzoek naar verborgen aanwijzingen. Loop je vast? Geen probleem! Je kan een hint vragen om verder in het spel te komen, maar let op! Dit kost wel extra minuten.

Het verhaal

Je oudoom Archibald Aurelius was een rare vogel, je kende hem niet heel goed, alleen van de verhalen van je ouders. Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat hij als vermist op is gegeven toen hij op reis ging! Maar niemand wist nou eigenlijk wat Archibald deed. Je was hem ook alweer vergeten. Totdat je een brief binnen krijgt van de notaris, na 15 jaar is Archibald overleden verklaard. Jij bent uit de familie de enige erfgenaam die het fortuin van Archibald zal erven. Fortuin? Ja, het gerucht gaat dat Archibald een groot fortuin heeft opgebouwd, maar waar mee? Dat weet niemand.
Van de notaris ontvang je een brief met daarbij een oude laptop en het verwaarloosde huis van je oudoom Archibald. Het is aan jou de taak het fortuin te bemachtigen. Lukt het jou om alle puzzels en raadsels in het huis op te lossen?


Meerdere teams?

Tijdens het spelen kan je live de voortgang van de andere teams bekijken. Dit maakt het spel nog uitdagender en competitief. Bekijk het voorbeeld hoe het eruit ziet als je met meerdere teams deze online escape room speelt:

https://gpsp.io/losttreasure/Ranking.aspx?gamesess...$


Bedrijven

Wil je de online escape room spelen als bedrijfsuitje? Dat kan! Wij kunnen het uitje ook begeleiden zodat we de organisatie uit handen nemen tegen een kleine meerprijs. Wij zullen dan een introductie geven over het spel en uitleg geven hoe het in zijn werk gaat. En wij breken weer in als de 90minuten voorbij zijn en daarin geven wij een digitale prijsuitreiking.

Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen zowel op de app als op de website.

nl
Chatten met ESCAPEROOM