Menu
BEL ONS: 024 204 20 32

FAQ

Het spel

Escape room Nijmegen is een live escape room-ervaring. Doel is om de code te ontcijferen door het oplossen van puzzels en raadsels. Deze code is jullie uitweg uit de escape room. Je krijgt 60 minuten de tijd om de code te kraken. Wij ontvangen je graag 15 minuten vooraf op locatie voor de uitleg!

Aantal deelnemers

Het maximum aantal deelnemers per kamer is acht en het minimum is twee. Kom je met meer dan acht personen, dan kun je twee kamers op hetzelfde tijdstip boeken. Ook kun je dezelfde kamer op twee aansluitende tijden boeken, zodat elke groep dezelfde escape room doet. Zo kun je als teams ook tegen elkaar strijden om de beste tijd. 

Aanvangstijd

De escape rooms zijn dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur open. De laatste aanvangstijd is 22:00 uur. Zorg dat je altijd een kwartier van tevoren aanwezig bent, dan hebben we genoeg tijd om jullie uitleg te geven en wegwijs te maken.
 

Talen

Wij bieden ook buitenlandse bezoekers de mogelijkheid om de escape room te beleven. De aanwijzingen in zowel de Las Vegas Room, The Battle als The Graveyard, zijn in het Nederlands en Engels beschikbaar. 

Minimumleeftijd

Voor de The Battle geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en voor de Las Vegas Room geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. Mits onder begeleiding van een volwassene. Voor The Graveyard hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar. Houd hier rekening mee bij je reservering om teleurstellingen te voorkomen. 

Veiligheid

Jouw veiligheid is voor ons van groot belang. Om deze reden beschikken al onze escape rooms over noodknoppen. Deze noodknoppen zijn geplaatst bij elke deur en iedereen van jouw gezelschap kan deze indrukken in geval van nood. In geval van een stroomstoring zullen alle deuren automatisch opengaan. Alle escape rooms beschikken over een NEN-certificaat.

Naast de noodknoppen bij elke deur, beschikt elke escape room over nooduitgangen. Deze twee nooduitgangen zorgen ervoor dat je in geval van nood, altijd aan twee kanten de escape rooms kunt verlaten.

De spelbegeleider kijkt niet alleen mee om het spel in goede banen te begeleiden. De begeleider is er tevens om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Hij/zij zal indien nodig dan ook direct ingrijpen. Deelnemers staan daarnaast in direct contact met de spelbegeleider door middel van een walkie talkie. Zelf om hulp vragen is dus ook altijd mogelijk. 

Betalen

Je kunt bij het maken van een online reservering direct met iDeal betalen of op de dag zelf contant, per pin of creditcard. 

Wijzigingen

Is het aantal personen in je groep gewijzigd? Dit kun je op de dag zelf aan ons doorgeven. 

Annuleren

De escape room kan tot zeven dag van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Binnen 7 dagen wordt er 75 euro in rekening gebracht. 

Bereikbaarheid

De escape room ligt in het centrum van Nijmegen achter de Houtstraat. Het Centraal Station ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Kijk op de kaart onderaan de pagina voor de exacte locatie. Voor meer informatie over parkeren klik hier.

Mogelijkheden

De escape room is goed te combineren met een andere activiteit, spel of workshop. Kijk op de website van DoeNijmegen voor leuke idee├źn. 
nl