Menu
BEL ONS: 024 204 20 32

Nijmegen - The Graveyard

min 2, max 8 personen
vanaf € 14,-

Hoe werkt het?

Je loopt over het Kerkhof en ziet daar een gammel, spookachtig huisjes staan. Hier woont een geheimzinnige man die zich bezig houdt met opvallend vreemd praktijken. Hij verzamelt spullen van de dode mensen op het kerkhof en houdt hun geesten gevangen. Aan jullie de huiveringwekkende opdracht om een van de geesten te bevrijden. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan. Tijdens verschillende cryptische raadsels, opdrachten met symbolen en cijfercombinaties zullen jullie zenuwen hevig op de proef worden gesteld. Werk goed samen, denk out of the box en ga tot het uiterste om deze bijzondere taak te volbrengen. Zijn jullie koelbloedig genoeg? 

Waarom?

  • Deze kamer is spannend maar niet eng! Wij gebruiken geen acteurs.
  • Met maximaal 8 personen proberen jullie een van de geesten te bevrijden
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten de tijd om uit het mysterie van het kerkhof op te lossen.
  • Voor deze Escape Room hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan
nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM