Menu
BEL ONS: 024 204 20 32
  • Grote groepen
  • Speel in meerdere teams

Escape Room Grote Groepen

Als bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje

Escape room grote groepen

Escape rooms zijn ontzettend populair. Logisch, want tijdens een escape room spelen leer je elkaar en jezelf pas écht goed kennen. Een escape room van DoeNederland is al vanaf 3 personen te reserveren, maar ook bieden wij escape room grote groepen concepten aan voor meer dan 10 deelnemers.


Of je nu op zoek bent naar een escape room als bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje, je vindt altijd een escape room die aan al jouw wensen voldoet. Met onze ruim 8 jaar ervaring in het bedenken en uitvoeren van escape rooms, weten wij als geen ander waar jij als klant naar op zoek bent.


Naast onze vaste escape kamers bieden wij verschillende escape activiteiten aan speciaal voor grote groepen. Denk hierbij aan de Escape Dinner Game, Escape City en VR Casa de Papel. Bovendien zijn escape room activiteiten dé oplossing om veel personen tegelijkertijd spanning, sensatie én entertainment te bieden!

Onze escape rooms voor grote groepen

Wat is een escape room voor grote groepen?

Een escape room en game voor grote groepen is een echte teambuildingactiviteit waarbij de spelers zoals familieleden of collega's altijd strijden tegen de klok.

Elke escape room of escape game heeft een eigen thema waardoor iedereen meegenomen wordt in het verhaal. 


Escape game

Tijdens een escape game werk je in teams van 4 á 5 personen aan een gezamenlijk doel onder tijdsdruk. Door goed samen te werken en te communiceren kan je dit doel vervullen. Onze escape games speel je al vanaf 10 personen tot 500 personen. Iedereen speelt tegelijkertijd de escape game en er kan maar één team de winnaar zijn!


Escape room

Het doel is om binnen een bepaalde tijd de escape room te verlaten. Dit doe je door met je team of juist in een strijd tegen meerdere teams raadsels en puzzels op te lossen. Bij de escape rooms is het mogelijk om deze met een grote groep in meerdere tijdsloten te spelen. Op onze locatie in Den Bosch kan er in een tijdslot 24 personen tegelijkertijd spelen in verschillende kamers.


Een escape room is altijd ingericht in een bepaald thema, zodat het een unieke ervaring wordt. De puzzels sluiten hier dan bij aan. Ook is er vaak een variatie in de puzzels, zodat je vaker kan terugkomen.

Hoe werkt een escape room voor grote groepen?

Toen het fenomeen "escape room grote groepen" net bestond, was de uitdaging letterlijk met je team zien te ontsnappen door puzzels en raadsels op te lossen.


Echter bestaat er nu veel meer variatie in een escape room uitje, ook als je de competitie met een grotere groep wilt aangaan. Denk bijvoorbeeld aan een Escape game waarbij je een kluis moet kraken of een moord moet oplossen. Bovendien is het leuke aan escape rooms voor grote groepen dat er echt samenwerking nodig is. Ideaal dus als teambuildingsuitje!

Onze escape rooms voor grote groepen

Heb jij zin om met je team de strijd aan te gaan en om te ontsnappen uit de realiteit? Goed idee! Al onze escape games hebben altijd een bepaald thema en zijn ideaal voor grote groepen. Bovendien is creativiteit vereist, zodat het jullie lukt om binnen de tijd het te behalen.


Wil je een escape game spelen en deze met meer dan 30 personen tot een goed einde brengen, dan is dit zeker mogelijk. Jullie spelen de game in meerdere teams. De bedoeling is dus dat jullie puzzels en opdrachten oplossen. Elke keer als je een opdracht hebt opgelost, kom je verder in het spel en kun je weer andere spellen spelen.


Wij bieden escape games voor een groep aan in Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en op een eigen gekozen locatie.


Genieten van een leuke avond met een hapje en een drankje doe je met onze Escape Dinner Game. Dit spel is al beschikbaar vanaf 8 spelers en duurt 3 uur en 30 minuten.

Terwijl jullie genieten van een heerlijk diner en een drankje drinken, moeten jullie een mysterie zien op te lossen. Natuurlijk onder professionele begeleiding en inclusief een mooie prijs voor het winnende team.

Virtual Reality escape room

Een escape room voor een meerdere spelers maak je extra leuk als je hem eens op een andere manier laat insteken. Wat dacht je bijvoorbeeld om met je team tegen andere teams te strijden tijdens verschillende VR spellen?


Een Virtual Reality escape room is een ideale escape room grote groepen. In onze VR escape rooms spelen jullie een spannend spel in een virtuele wereld.


Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden van onze escape room VR Escape Game: Casa de Papel. De makers hebben deze escape room gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel en is geschikt vanaf 10 personen.


Door middel van het combineren van wat iemand in de virtuele wereld ziet en de teamgenoten in real life, kan je deze missie tot een goed einde brengen. Communicatie is noodzakelijk! 

Meer tips voor escape rooms met meerder personen en waar te boeken

Wat gebeurt er als jullie met meerdere spelers al een tijd bezig zijn in de escape room, maar nog niet echt zijn opgeschoten? Dan helpen onze professionele begeleiders jou uiteraard.


Zij letten goed op hoever jullie zijn in het spel en als jullie er echt niet uitkomen, krijgen jullie een hint. Op die manier kijken jullie weer net even anders tegen de puzzel aan zodat jullie de oplossing sneller kunnen vinden.


Ben je op zoek naar een escape room grote groepen concept voor een groot aantal personen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij verschillende wisselprogramma's aan, die je ook zelf naar wens kunt samenstellen. Dan speelt er bijvoorbeeld een groep een escape room en tegelijkertijd doet de andere groep een Pubquiz of andere leuke activiteit.


Neem snel contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij komen dan binnen 24 uur bij je terug met een gepast voorstel zodat jij een Escape room grote groepen kan boeken.

nl