Menu
BEL ONS: 024 204 20 32

The Escape Games

min 12, max 200 personen
vanaf € 31,- p.p.

We hebben de keuze uit twee uitdagende en zenuwslopende escape games. Geef bij je reservering aan welke game je wilt reserveren.


Escape Game: El Dorado

De spanning begint met een intrigerende introvideo waarin jullie worden uitgenodigd door de notaris. Professor Brown is spoorloos verdwenen tijdens zijn zoektocht naar El Dorado. Jullie missie? Vind de stad van goud én de vermiste professor! Jullie vormen teams van 5 en duiken in de jungle, klaar voor de ultieme strijd. Wie is slim genoeg, wie is snel genoeg om als eerste de legendarische stad te ontdekken?

Maar pas op, want de klok tikt genadeloos door! De begeleider staat klaar met hints om jullie vooruit te helpen. Maar let op, deze waardevolle tips kosten jullie kostbare minuten. Durven jullie het risico te nemen?

Het wordt nog spannender aan het einde! Zelfs als jullie als eerste de stad van goud bereiken, is de overwinning niet gegarandeerd. Als jullie meer hints hebben gebruikt dan het andere team, kunnen jullie nog steeds verslagen worden. Strategie en teamwork zijn de sleutels tot succes! 

Met prachtige attributen en een slimme tablet in jullie handen, volgen jullie het spoor van professor Brown. Los puzzels op, ontrafel raadsels en ontdek het mysterie van El Dorado. Dus, avonturiers, zijn jullie klaar om de jungle te doorkruisen, de stad van goud te vinden en professor Brown te redden? Verzamel je team, laat het avontuur beginnen en maak geschiedenis in de zoektocht naar El Dorado!Escape Game: Save The World

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


Save the World is een zenuwslopende teambuildingsactiviteit, waarbij de wereld op het spel staat. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Onder genot van een drankje zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van puzzels. Slechts één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?


Waarom?

  • Een uitdagende en zenuwslopende teambuildingsactiviteit
  • Van 10 tot 125 personen
  • Speelduur ca. 2 uur
  • Inclusief: begeleiding, spelbenodigdheden, tablet per team, prijs voor het winnende team
  • Beide escape games zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan
  • Dit spel is ook super leuk om te spelen tijdens een diner of lunch. Dit kunnen wij ook verzorgen.

 

nl