Menu
BEL ONS: 024 204 20 32


VR Escape Game: Casa de Papel

MIN 8, MAX 200 PERSONEN
Vanaf € 33,-


Hoe werkt het?

Fantaseer jij ook wel eens over het beroven van een bank en miljoenen in handen te hebben? Ga dan de uitdaging van El Professor aan en laat zien dat je over echte bankroverskwaliteiten beschikt. Deze VR Escape Game is gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie La Casa de Papel, maar je hoeft de serie niet gezien te hebben om het spel tot een succesvol einde te brengen. In teams van maximaal 4 personen probeer je zoveel mogelijk cryptische puzzels en raadsels op te lossen om jullie doel te bereiken. Let wel op voor de andere teams, want ook zij hebben het doel om de bank te beroven.

Per team heeft één deelnemer een VR-bril op, terwijl de rest van de deelnemers in real life helpt bij het kraken van de codes. Je hebt elkaar hard nodig, omdat soms de oplossing ook in de ‘andere wereld’ kan liggen. Daarnaast zijn snelheid en creativiteit belangrijke factoren om tot een goed plan voor de overval te komen. Deze unieke manier van samenwerken vraagt nog meer van de teamgeest. Durf jij deze nieuwe uitdaging aan met je vrienden, familie of collega’s?

Beschik je over of ken je een mooie ruimte waar we deze activiteit kunnen uitvoeren? We komen ook graag op locatie langs!

Waarom?

  • Een combinatie van puzzelen in real life en in de virtual reality. Teamwork vereist!
  • In teams van maximaal 4 personen strijdt je tegen andere teams en ga je de uitdaging van El Professor aan
  • Je krijgt 90 min de tijd om de bank te overvallen
  • Inclusief: begeleiding, VR-brillen, spelbenodigdheden, prijs voor het winnende team
  • Het is ook mogelijk om deze VR escape room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan.
Uitjes die volledig op de werkplek plaatsvinden, zijn WKR onbelast, informeer naar de mogelijkheden!
nl
Chatten met ESCAPEROOM